Kotkan nappulat: Jalkapallo turvallisuusvinkkejä vanhempien pitäisi tietää

Fyysiset aktiviteetit, kuten jalkapallo, voivat auttaa lapsia kehittämään tuntemusta toveruudesta ja urheilullisuudesta, jota he eivät saada muista asioista. Kuten kaikki muutkin kontaktiurheilulajit, tapaturmia tapahtuu myös kontrolloidussa ja lapsiystävällisessä ympäristössä.

Täällä Kotkan Nappulatissa varmistamme, että lapsesi ovat mahdollisimman turvassa kovaa loukkaantumista vastaan. Meillä on myös ensiapupaketteja ja ammattitaitoisia opettajia, jotka ovat valmiita auttamaan lapsiasi loukkaantumisen yhteydessä. 

Sinulla saattaa olla huolta näistä tapauksista vanhempana, mutta sinulla on tapoja auttaa vähentämään ja minimoimaan loukkaantumisvaikutuksia lastesi elämään. 

Investoi turvavarusteisiin ja varusteisiin

. Oikean vaihteen käyttö lapsellesi voi vähentää riskiä loukkaantumisesta pelaamisen aikana. Oikeiden varusteiden saaminen on jokaisen sentin arvoinen, jotta he voivat oppia jalkapallosta pitäen silti itsensä turvassa haitoilta. Sinun tulisi ostaa suojavarusteita, kuten: 

  • Kypärä  

Sen tulisi olla valmistettu kovasta muovisesta ulkokuoresta suojaamaan lapsesi päätä iskuilta. Kypärään on myös kiinnitettävä jäykkä hiiliteräksinen kasvosuoja lapsesi kasvojen suojaamiseksi. 

  • Housut jalkatyynyillä 

Lonkat, reidet, polvet ja hännän luut on peitettävä pehmusteella luiden aiheuttamien vammojen estämiseksi. Markkinoilla on saatavana housuja, jotka tarjoavat yleisen suojan näille alueille. 

  • Kengät 

Erikoistuneet jalkapallokengät ovat sijoituksesi arvoisia, varsinkin kun se tarkoittaa lapsesi suojaamista loukkaantumisilta. Kysy yhdeltä Kotkan Nappulat -valmentajasta, mikä merkki ja kenkätyyppi heidän mielestään sopisi lapsellesi, ennen kuin ostat parin. 

  • Hammassuoja 

Lapset ovat luonnostaan ​​kömpelöitä, joten he putoavat usein aika ajoin. On kuitenkin olemassa uhkaava vaara, että he saattavat purra kielensä pudotessaan jalkapallopelien aikana. Tämän voi estää kasvonsuojaan kiinnittyvä suojus. 

  • Urheilullinen kannattaja cupilla 

Jalkapallossa on aina väistämätöntä, että haara-alue saa vähän lyödä, varsinkin kun peli on ratkaiseva ja arvaamaton. Lapsilla on alikehittyneitä lisääntymiselimiä, jotka tulisi aina suojata kiinteillä varusteilla. Kun lapsesi käyttävät urheilullista tukea, he auttavat estämään kivesten vammat, jotka voivat vaikuttaa heidän lisääntymiselimiin. 

Turvallisuus jalkapalloharjoittelussa

Fyysinen urheilu vaatii lapsiltasi paljon energiaa seurata rasittavaa toimintaa. Tämä voi saada heidät palauttamaan prioriteettinsa ajattelematta, miten toimet voivat vaikuttaa heidän terveyteensä. Tästä syystä on aina tärkeää, että mukana on valmentaja ja vapaaehtoinen vanhempi, joka tarkistaa lapset heidän ollessa käytännössä. 

Näin vanhemmat ja valmentaja voivat vaatia seuraavaa pelin: 

  • pelaamisen aikanaRajoitettu määrä kontakteja pelaajien välillä harjoittelupelien aikana.
  • Pelaajien on noudatettava torjuntasääntöjä loukkaantumisten estämiseksi.
  • Ei kypärästä kypärään tai kypärästä toiseen -kehon kontakti on pelaajien välinensallittu
  • Kaikkien pelaajien on käytettävä suojavarusteita koko ajan harjoitusten aikana.
  • Kysy kaikilta pelaajilta jokaisen pelin jälkeen, jos he loukkaantuvat, ratkaisemaan ongelmat välittömästi ennen harjoituksen päättymistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *