Parhaat jalkapallotakit vuonna 2021des

Parhaat jalkapallotakit vuonna 2021

Kotkan Nappulatissa kannustamme ihmisiä ottamaan jalkapallon harrastuksena! Se on hauska ja haastava urheilulaji, joka voi hyödyttää sinua monin tavoin.

Yksi tärkeimmistä näkökohdista, jotka auttavat sinua pelaamaan, ovat pukeutuneet varusteet. Jos sinulla ei ole oikeaa saappaaparia, tämä voi johtaa onnettomuuksiin, jotka eivät ole koskaan hyviä. Tässä on joitain parhaita jalkapallokenkiä, joita voit käyttää vuonna 2021:

Nike Mercurial Superfly 8 

Nämä kengät ovat yksi pisimmistä Nike-sarjoista, ja vuonna 2021 ne julkaistiin juuri muutamalla merkittävällä päivityksellä. Nämä kiinnikkeet ovat täydellisiä niille, jotka haluavat kevyen saappaan, joka voi auttaa heitä parantamaan suorituskykyään.

Sen kevyt ominaisuus tekee suunnan vaihtamisesta suurilla nopeuksilla palan kakkua. Tämä kenkä sisältää myös sen, mitä Nike kutsuu ‘Dynamic fit collariksi’. Se on sukkamainen kaulus, joka auttaa tarttumaan jalkoihisi.

Näitä kiinnittimiä käyttävät Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé ja Erling Haaland.

Adidas X Ghostedkevyimmistä

Nämä kengät on varustettu edistyneellä tekniikalla, mutta ne ovat edelleen yksi markkinoiden. Adidas X Ghosted tuo mukavuutta ja liikkuvuutta käyttäjälle imemällä kaiken ilman, kun he asettavat jalkansa sen sisälle. Se halaa jalkaa, mikä saa aikaan tunteen, joka on kevyt jaloissa. Jotkut suurista nimistä, jotka käyttävät tätä pelien aikana, ovat Son Heung Min, Jamie Vardy ja Gabriel Jesus.

Puma King Top FG Soccer Cleats

Jos etsit jotain edullista, mutta silti luotettavaa kentällä, tämä on täydellinen pari sinulle! Se ei ole tämän kengän ainoa myyntipiste – tämä pari on myös urheilun ikoni. Se on ollut käytössä vuodesta 1968, ja sitä ovat käyttäneet jalkapallo-legendat, kuten Pele ja Matthaus. 

Tämä nahkapohjainen kenkä antaa monipuoliset liikkeet käyttäjälleen samalla kun se pysyy tukevana. Se tekee myös hyvää työtä auttaakseen pelaajia tarttumaan tiukasti maahan, koska sillä on suuri pito.

Adidas Copa Mundial jalkapallokengät

Adidas Copa Mundial jalkapallokengät ovat yksi markkinoiden parhaista kiinnikkeistä tällä hetkellä. Yläosa on valmistettu pehmeästä ja muhkeasta kengurunahasta, mikä tekee siitä mukavan ja samalla kestävän. 

Tämä kenkä on ollut käytössä vuodesta 1979, ja sitä ovat käyttäneet Franz Beckenbauer, Zinedine Zidane ja Diego Maradona.

New Balance Furon V6 +

New Balancelle siirtyessään Furon V6 + perustuu jo menestyneeseen edeltäjäänsä. Tämä malli näki useita parannuksia, kuten kevyemmän painon uudistetun Fit Weave -päällisen ansiosta, joka laski painon painoa 6,9 oz: sta 6,2 oz: iin. Se tekee myös hyvää työtä halaaessa jalkaa neulotun kauluksen ansiosta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *