Valmennus

Seurassamme koulutamme aktiivisesti valmentajia sekä muita seuratoimijoita.

Taitokouluihin pääset tutustumaan täältä.

Maalivahtivalmennus

Kotkan Nappulat: Lasten taitokoulun edut

Haluatko, että lapsesi poistuvat tablet-laitteestaan ​​ja harrastavat liikuntaa? Ilmoita lapsesi nyt Kotkan Nappulatiin. Katso heidän ystävystymistä ja anna heidän itseluottamuksensa kasvaa!

Kaikkia jalkapallotapahtumiamme johtavat pätevät valmentajat ja ne sopivat erinomaisesti lastesi taitojen kehittämiseen. Kuten kaikilla urheilulajeilla, jalkapalloon osallistumisella on lukemattomia etuja.

Sosiaaliset edut

1. Sosiaaliset taidot ja itsetunto

Lapset hankkivat taitoja kommunikoida ja olla yhteydessä joukkuetovereihinsa pelatessaan jalkapalloa. Tämän urheilun avulla he saavat konfliktinhallintataidot sekä kyvyn kunnioittaa muita. Toisin sanoen lapsi oppii olemaan sosiaalisesti itsenäinen.

Lisäksi lapsilla on vahvoja ystävyyssuhteita ja tunne mukautumisesta. Se auttaa heitä myös ymmärtämään, kuinka voittaa voitto ja tappio.

3. Rakentaa yhteistyötä

Jalkapallo vaatii kaikkien pelaajien täydellistä yhteistyötä joukkueen menestykseen. Osana ryhmää lapset oppivat pelaamaan osansa menestyäkseen missä tahansa tilanteessa.

4. Edistää ryhmätyötä ja jakamista

Oppitunnet, jotka pelaajat oppivat kentältä, muuntavat heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Toisin sanoen liittyminen joukkueeseen edistää yhteistyötä ja yhteyttä muihin ihmisiin.

5. Erinomainen tapa tavata ihmisiä ja saada ystäviä

Liittyminen jalkapalloharjoitteluohjelmaan on hieno tapa antaa heille mahdollisuus luoda hyvät, terveelliset suhteet joukkuetovereihinsa. Lisäksi lasten ottaminen mukaan jalkapalloseuraan pitää heidät kaduilta ja roikkuu väärien ihmisten kanssa.

6. Opettaa kurinalaisuutta

Lapset oppivat olemaan kurinalaisia, kun he ovat harrastaneet urheilua nuorena. Yksi tärkeimmistä opetuksista, joita lapset voivat saada jalkapallosta, on sääntöjen mukainen pelaaminen. Heiltä vaaditaan itsehillintää ja käyttäytymistä hallitusti, mikä aikanaan johtaa tosielämän tilanteisiin.

Mielenterveyshyödyt

Aktiivinen osallistuminen urheiluun, kuten jalkapalloon, voi vaikuttaa positiivisesti lasten mielenterveyteen. Näin.

1. Jalkapallon pelaaminen parantaa keskittymistä

. Tällaiseen toimintaan osallistuminen pitää henkiset taidot terävinä. Tähän sisältyy kriittinen ajattelu, oppiminen ja hyvän arvostelukyvyn käyttö. Siksi lapsen ilmoittautuminen jalkapallokoulutukseen voi parantaa heidän keskittymistä ja oppimiskykyjä.

2. Stressitasojen ja masennuksen lasku

Fyysinen aktiivisuus on mielen häiritsevä tekijä päivittäisistä stressiä aiheuttavista ongelmista. Se vähentää hormonitasoa kehossa ja pitää stressin ja masennuksen kurissa.

Fyysiset terveysvaikutukset 

1. Painonhallinta

Yksi miljoonien lasten suurimmista ongelmista ympäri maailmaa on liikalihavuus. Tämä asia voidaan kuitenkin välttää runsaalla fyysisellä toiminnalla, kuten jalkapallo. Tämä auttaa paljon kaloreiden irtoamisessa ja rasvan polttamisessa. Lapset, jotka osallistuvat urheiluun, ovat varmasti luonnollisesti kunnossa.

2. Parantaa verenkiertoa kehossa

Urheileminen tekee kehosta hyvin hapetettua. Tämän seurauksena verenkierto kehossa paranee.